Terugblik: onthulling informatiebord over de weg naar duurzaam boeren

/
/
Terugblik: onthulling informatiebord over de weg naar duurzaam boeren
Terugblik: onthulling informatiebord over de weg naar duurzaam boeren

De Boermarke Zeijen is op weg naar natuurinclusief en duurzaam boeren. Op 23 juli heeft de boermarke een informatiebord onthuld over het realiseren van circulaire landbouw. Ook werd de website gelanceerd. “Een erg leuke middag”, aldus Helen Zeldenrijk, één van de ondernemers uit de boermarke.

Duurzaam boeren in een vitaal landschap, dat is de wens van Boermarke Zeijen. In Zeijen wonen en werken de mensen in een schitterende omgeving, voor een groot deel ontstaan door agrarisch gebruik. Door meer circulair te werken, willen de boeren uit het gebied de landbouw ook in de toekomst levendig en mooi houden. Het zijn de woorden waarmee voorzitter Gerko Brink de bijeenkomst op de Brink in Zeijen opent. Hij vertelt over de plannen voor de Boermarke Zeijen.

Meer bekendheid

De ondernemers binnen de boermarke steken veel tijd in de uitwerking van hun plannen op gebied van duurzaam boeren. Zij hopen dan ook meer bekendheid te geven aan hun activiteiten. Dat doen zij onder andere door deze nieuwe website, waarop de boermarke geïnteresseerden op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Ook worden alle ondernemers op deze website uitgebreid geïntroduceerd.

Naast de website draagt het informatiebord bij aan meer zichtbaarheid voor het project. Het bord geeft een duidelijk overzicht van het gebied van de Boermarke Zeijen.

Ook interessant

Tijdens de lancering waren pers en belangstellenden aanwezig. Lees ook de verslagen van de lancering via Vries.nu en Zeijen.nu.

Foto’s: Vries.nu

Ander nieuws

Leden boermarke volgen cursus ‘Natuurbeheer en ondernemerschap’
5 km bloemenranden gezaaid in de boermarke Zeijen
Wat te doen bij een aanrijding met wild?
‘De Oogst’ gepubliceerd
Video: Montage DAW project